Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in /home/einregis/public_html/index.php on line 27

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/einregis/public_html/index.php on line 29

Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in /home/einregis/public_html/index.php on line 31
Inregistrare Marci
image

CONTESTATII MARCI

Decizia comisiei de examinare opozitii poate fi contestata in termen de 3 luni de la comunicare.

Contestatia impotriva deciziei data de catre departamentul Marci in procedura Opozitiei presupune plata unei alte taxe iar judecarea Contestatiei se va face de catre Comisia de Reexaminare.

Spre deosebire de faza opozitiei, procedura contestatiei este publica, putand participa oricine, dar mai mult decat atat, partile isi pot prezenta argumentele oral.

Deciziile ramase definitive care modifica intinderea protectiei cum ar fi respingerea marcii la inregistrare sau limitarea listei de produse sau servicii se va publica in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala.

Bineinteles ca si aceasta Hotarare va putea fi atacata, insa numai in fata instantei de judecata, respectiv a Tribunalului Bucuresti cu apel impotriva Hotararii Comisiei de Reexaminare.

Important!

Titularii de marci ar trebui sa apeleze la un specialist in proprietate industriala pentru a superviza marca si pentru a putea observa din timp incearcarile celor care depun spre inregistrare marci similare cu marcile detinute in mod legal sau care incearca sa incalce drepturi de proprietate industriala pentru a putea formula in timp util opozitii.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.